Skip to main content

Westrom heeft voor diverse werksoorten uitgebreide technische expertise in huis. We kunnen snel, flexibel en met maatwerk inspelen op de wensen van de opdrachtgever en op veranderingen in de markt. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit montage- en assemblagewerkzaamheden en verpakken en ompakken. Wij streven naar een proactieve samenwerking met onze opdrachtgevers om zo de basis te leggen voor een duurzame relatie. Op deze wijze zijn wij in staat om onze medewerkers te ontwikkelen en tijdig, volgens de overeengekomen specificaties, de gewenste producten en diensten te realiseren. 

Industriële bedrijfsprocessen

Wij zijn gespecialiseerd in het overnemen van bedrijfsprocessen. Met enthousiast en servicegericht personeel, gedegen machines, overzichtelijke werkprocessen en tal van certificaten op het gebied van kwaliteitsgarantie is Westrom een duurzame samenwerkingspartner voor specifieke montage- en assemblagewerkzaamheden. Inhouse bij Westrom óf bij u op locatie.

Value added logistics

Van bulk- naar stukgoederen, van grote naar kleinere verpakkingseenheden, herverpakken of actieverpakken. Wij zorgen voor een complete afhandeling van uw logistieke order. U kunt rekenen op een partner met jarenlange ervaring. Value added logistics voegt waarde toe zonder dat u er zelf omkijken naar heeft!

Maud Rulkens
commercieel manager
T 0475-389765