Over ons

Westrom integreert mensen in de samenleving door middel van werk. Mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij maken het mogelijk dat mensen met een arbeidsbeperking volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt. 

Westrom bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen die middels ‘beschut werk’ zakelijke diensten leveren. Ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner waar kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, zijn bij Westrom aan het juiste adres! Westrom is tevens uw partner als u maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen en optimaal wilt presteren; wij gaan graag met u in gesprek over het inhuren van gemotiveerde arbeidskrachten. 

Voor gemeenten heeft Westrom een unieke infrastructuur om de arbeidsproductiviteit en het economisch rendement van de cliënt maximaal te ontwikkelen. 

Ruim 1500 gemotiveerde medewerkers hebben passend werk bij of via Westrom. Daarmee vervult onze organisatie al 40 jaar een belangrijke maatschappelijke functie en zijn wij één van de grotere werkgevers in de regio. Westrom is een erkend leerwerkbedrijf en is meervoudig gecertificeerd.

partner in participatie