Skip to main content

Over ons

Westrom voert de Participatiewet en de Wet sociale werkvoorziening uit voor de vijf Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond. Wij laten mensen participeren en integreren en brengen zoveel mogelijk mensen naar (regulier) werk of andere vormen van participatie in de samenleving. Bij detacheringen verzorgt Westrom de begeleiding.  

Specifieke diensten

Om mensen ‘arbeidsfit’ te maken of te houden hebben wij specifieke diensten in huis en beschikken we over een gespecialiseerde infrastructuur. Op de werkvloer zien we wat mensen al in hun mars hebben en nog verder kunnen ontwikkelen. In een leerwerkomgeving gaan we direct aan de slag en bieden we structuur en arbeidsritme. Zo krijgen we competenties in beeld en kunnen we gericht werken aan ontwikkeling. 

Beschut werk

Voor medewerkers die aangewezen zijn op beschut werk, zorgen wij intern of extern voor werk. Intern voeren wij onder andere diverse montage-, assemblage- en verpakkingswerkzaamheden uit. Westrom stelt het gebouw en de medewerkers ter beschikking van opdrachtgevers die passend werk door ons willen laten uitvoeren. 

Maatschappelijke functie

Westrom is een grote werkgever. Gemiddeld werken er zo’n 1.200 medewerkers bij of via Westrom. Daarmee vervult onze organisatie een belangrijke maatschappelijke functie in de regio. 
Westrom is erkend leerwerkbedrijf en meervoudig gecertificeerd. 
 

foto: We Are Roermond

een groepschef geeft instructie aan een medewerker