Skip to main content

Samenwerkingen

Konnekt'os

Konnekt’os is hét MVO-platform van Midden-Limburg. Het is een netwerk van ondernemers die zich inzetten voor een samenleving waarin iedereen mee mág en kán doen. Een inclusieve samenleving en een arbeidsmarkt waarin iedereen participeert en duurzaam ingezet kan worden. Konnekt’os verbindt ondernemers die dit gedachtengoed regiobreed willen uitdragen. 

Partners en founders van Konnekt’os ontmoeten elkaar tijdens evenementen, bedrijfsbezoeken en workshops. In deze inspiratiesessies doen ze kennis op over maatschappelijk verantwoord ondernemen, delen ze hun praktijkervaringen en bedenken ze hoe ze de kracht van MVO nóg beter kunnen inzetten in hun bedrijf en voor de samenleving. Daarnaast versterken ze hun eigen netwerk en creëren ze waarde met en voor elkaar. Klik hier voor de website van Konnekt'os.

Konnekt’os, voor een mooiere SAMENleving.  

WerkgeversServicePunt

In het WerkgeversServicepunt Midden-Limburg bundelen UWV, de gemeenten Roermond, Echt-Susteren, Maasgouw, Roerdalen en Leudal en participatiebedrijf Westrom hun krachten. De belangrijkste taak van het WSP is om relaties met werkgevers op te bouwen en te onderhouden om zodoende meer mensen aan het werk te helpen en te houden. Daartoe is het belangrijk dat werkgevers één aanspreekpunt hebben voor:

  • een groot en divers bestand van gekwalificeerd personeel
  • kosteloze werving & selectie
  • informatie en advies over subsidies en regelingen
  • arbeidsmarktinformatie over hun branche
  • alle HR-vraagstukken

Het WerkgeversServicepunt is tevens partner van ondernemers bij Sociaal Ondernemerschap (MVO.

Klik hier voor de website van het WSP 

Of neem contact op met Monique Gotschalk, 06-20839906.

Monique Gotschalk
T 06-20839906