Skip to main content

Werken bij ons

Westrom helpt de inwoners van vijf Midden-Limburgse gemeenten die om welke reden dan ook een steuntje in de rug nodig hebben bij het vinden van een passende plek op de arbeidsmarkt.

Werken met subsidie

Heeft u om welke reden dan ook een arbeidsbeperking en wilt u werken? Bij het vinden van een baan kunt u eventueel begeleiding krijgen van uw gemeente. De gemeente kijkt samen met u welke ondersteuning u nodig heeft om een baan te vinden, bij voorkeur bij een reguliere werkgever. Gemeenten bepalen zelf welke ondersteuning ze bieden. Hun beleid voor de begeleiding van mensen met een arbeidshandicap naar een baan, ligt vast in een verordening. Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden om bij of via Westrom te werken. 

Beschut werk

Beschut werk is voor mensen die alleen in een ‘beschutte’ omgeving, onder aangepaste omstandigheden, kunnen werken. Heeft u een lichamelijke, verstandelijke en/of psychische beperking en kunt u alleen werken met veel begeleiding? Of is werken in een gewoon bedrijf door uw beperking niet mogelijk? Neem dan contact op met uw gemeente of met het UWV om te beoordelen of u voor een beschutte werkplek in aanmerking komt. 

Reguliere vacatures

Onze reguliere vacatures brengen wij onder de aandacht via de website van IGOM, een samenwerkingsverband van 35 (semi) overheidsorganisaties in Zuid- en Midden-Limburg gericht op het optimaal functioneren van mensen en organisaties. Zodra wij reguliere vacatures hebben, vindt u daarvan ook korte omschrijvingen op deze pagina van onze website.

Stage bij Westrom

Op zoek naar een stageplek? Op verschillende afdelingen van Westrom zijn mogelijkheden voor (v)mbo- en hbo-studenten. Kijk voor het actuele aanbod op www.igom.nl of op www.stagemarkt.nl.