Skip to main content

Succesvolle ISO-audit

De divisie Bedrijven van Westrom is succesvol door de jaarlijkse ISO-audit gekomen. De hercertificeringsaudit had betrekking op de industriële werkzaamheden die worden uitgevoerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015. En daarmee blijven we de trotse bezitter van een mooi certificaat.

Sinds de uitbraak van de coronacrisis zijn de assemblage-, montage- en verpakkingswerkzaamheden bij Westrom geen moment stil komen te liggen. Ons bedrijf kon en mocht gelukkig steeds open blijven. Dat was mede mogelijk door een heel pakket aan veiligheidsmaatregelen, waaronder het spreiden van de bezetting. Die maatregelen werden ook opgemerkt door de auditor. Dat leverde ons niet alleen een compliment op; er werd ook melding van gemaakt in het afsluitende rapport.
Van de GGD-Limburg Noord en de Arbeidsinspectie (SZW) hadden we eerder al vergelijkbare signalen ontvangen. Dus de slogan ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’ is echt op Westrom van toepassing. We zijn trots op alle medewerkers die met elkaar hebben bijgedragen aan de ISO-hercertificering. Samen hebben we weer een mooie stap vooruit gezet in de positieve ontwikkeling van onze manier van werken.