Skip to main content

Rotary Clubs bezoeken Westrom

Op 21 mei brachten 24 leden van Rotary Roermond Maas en Roer en Rotary Club Sittard-Geleen Deux Villes een bezoek aan Westrom.

Het programma ging van start met een rondleiding over de productieafdelingen. Daarna informeerden algemeen directeur Stefano Elias en divisiemanager bedrijven Evertjan Jansen de groep over de doelstellingen en activiteiten van Westrom. Zij vertelden uitgebreid over het ‘waarom’ en illustreerden dat met diverse filmpjes.

De leden van de Rotary vonden het een buitengewoon interessante middag. Hun conclusie: "Westrom is geen productiebedrijf, maar een sociaal ontwikkelbedrijf, met een cruciale functie voor de medewerkers, maar ook voor de gehele maatschappij, omdat ze voor een groep medemensen een beter bestaan mogelijk maakt, via zinvol werk."

Westrom is blij met het prachtige aanbod van de Rotary om onze organisatie te ondersteunen bij de uitvoering van onze opdracht. Wij ontvangen hen dit najaar graag opnieuw, wanneer we onze 50-jarig bestaan vieren met onze inleners en opdrachtgevers.

Rondleiding Rotary Clubs over de werkvloer van Westrom
Stefano Elias vertelt het verhaal over Westrom aan de leden van de Rotary