Skip to main content

Praktijkverklaring voor Osas

Osas Osagiede is sinds 19 juni 2024 de trotse eigenaar van een praktijkverklaring. Daarmee feliciteren wij hem van harte.

Praktijkleren met praktijkverklaring

Voor sommige mensen is het behalen van een mbo-diploma een brug te ver. Praktijkleren met de praktijkverklaring biedt dan uitkomst. Osas Osagiede startte in december vorig jaar als eerste deelnemer in de logistieke leerwerklijn van Westrom. In zes maanden leerde hij in ons magazijn alle werkzaamheden die horen bij de mbo-opleiding Assistent logistiek. Osas kreeg daarvoor begeleiding van praktijkopleider Rob van der Schuit van Westrom. Nicole Stals was de begeleider van Gilde Opleidingen.
Osas heeft veel geleerd over werken in de logistiek. De Praktijkverklaring is het officiële bewijs dat hij nu beter toegerust is voor duurzame inzet op de arbeidsmarkt. 

Leerwerklijnen

Een leerwerklijn is een pakket van werkzaamheden die behoren bij een bepaald beroep. In een leerwerklijn wordt een persoon begeleid door een praktijkopleider. Die bekijkt of de handelingen goed worden uitgevoerd, of de persoon zich kan concentreren, zelfstandig kan werken, wat de kwaliteit van het werk is, het tempo en hoe de persoon samenwerkt. Met leerwerklijnen geeft Westrom re-integratiekandidaten zoals Osas de kans om zich te ontwikkelen naar een passende baan.

Osas laat trots de praktijkverklaring zien
Osas ondertekent de praktijkverklaring