Skip to main content

Jubileum Westrom: verbinding en feestelijke terugblik op 50 jaar

Op een stralend zonnige 27 juni 2024 vierden we met alle medewerkers van Westrom het 50-jarige bestaan, bij Beachclub Degreez in Panheel. De dag stond in het teken van veel gezelligheid, terugblikken op de afgelopen 50 jaar en in verbinding zijn met elkaar.

Feestelijke opening

De dag werd feestelijk geopend door Marianne Smitsmans, voorzitter van het bestuur van Westrom. Zij blikte terug op een halve eeuw van samenwerken, samen zijn, samen groeien en samen ontwikkelen. Met speciale aandacht voor collega Marja Rauch. Zij werd extra in het zonnetje gezet, omdat zij dit jaar 50 jaar in dienst is bij Westrom; wat een mijlpaal! Daarnaast blikte Marianne terug op de afgelopen 50 jaar, waarin veel is veranderd. Andere werkzaamheden, andere gebouwen, leidinggevenden en collega’s. Maar één ding is hetzelfde gebleven; de kern van wie we zijn. Dát vierden we 27 juni met een fantastisch feest!

Verbinding was de feestelijke slinger deze dag

Of het nu swingend op de dansvloer was, chillend in de loungebanken, zittend in of aan de zwembadjes of verkoelend in het paviljoen: centraal deze dag stond in verbinding zijn met elkaar. Volop werd er bijgepraat en herinneringen opgehaald. Met heerlijk eten uit een van de foodcorners en een feestelijk drankje, was ieder moment genieten. Vele feestelijke momenten zijn vastgelegd in de fotoboot. En als kers op de taart maakte Big Benny de dag compleet met een fantastisch optreden. De voetjes, die tot dan nog niet van de vloer waren gegaan, kwamen ook los; iedereen zong, danste en swingde met Big Benny mee.

Nog steeds nagenietend van deze meer dan geslaagde dag: wat een feest! Iedereen bedankt voor deze onvergetelijke dag die we er samen van maakten.

Westrom-medewerkers op de feestlocatie

Nog even nagenieten? Bekijk hier de video.

Vrolijke Westrom-medewerkers