Skip to main content

Geslaagd!

We feliciteren onze collega’s Fien Welters en Anita van Schoten van harte met het succesvol afronden van de Leergang Werkleider. Westrom zet de leergang van het kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid in om nieuwe groepschefs goed voor te bereiden op hun taken.

De module ‘Psychische kwetsbaarheden en ongewenst gedrag’ scoort bij onze deelnemers altijd het beste, ook nu weer. Het is een heel interessant en herkenbaar onderwerp dat meteen toepasbaar is op de werkplek. Voor Fien is dat in het bedrijfsrestaurant van Westrom en voor Anita op de afdeling fietsmontage. Ook de andere modules zitten vol met onderwerpen die goed van pas komen bij het werk als groepschef, zoals plannen en organiseren en het ontwikkelen en begeleiden van medewerkers.

Het klikte vanaf dag één meteen goed met de rest van de groep, die afkomstig was uit het hele land. “We leerden niet alleen van de docenten, maar ook van elkaar; door samen opdrachten te doen en te bespreken wat je lastig vindt in je werk”, vertellen beide dames. “We hebben samen naar oplossingen gezocht, naar elkaar geluisterd en complimenten gegeven over de groei die we bij elkaar zagen. Tijdens de laatste les was het moeilijk om afscheid te nemen. Wij hopen onze medecursisten nog eens te zien; ze zijn van harte welkom om op onze werkplek te komen kijken!” Fien en Anita hebben er zin in om met de nieuwe kennis aan de slag te gaan. Daarbij wensen we hen veel succes.