Skip to main content

Burgemeester Roermond bezoekt Westrom

Op 10 januari ontving Westrom de nieuwe burgemeester van de gemeente Roermond, Yolanda Hoogtanders. Nadat zij kennis had gemaakt met algemeen directeur Stefano Elias, kreeg ze een uitgebreide rondleiding van Evertjan Jansen, divisiemanager bedrijven. Yolanda Hoogtanders ging in gesprek met meerdere productiemedewerkers, waardoor die verreweg het belangrijkste deel van de rondleiding voor hun rekening namen. En daar draait het bij Westrom ook om: om de mensen die bij ons werken, om iedereen die meedoet.

Onze medewerkers vonden het leuk om met de burgemeester te praten en vertelden haar positieve dingen. Dat ze het naar hun zin hebben, dat alles goed georganiseerd is en dat je altijd hulp krijgt als je die nodig hebt.

Yolanda Hoogtanders kreeg een goed beeld van wat we bij Westrom doen. Ze kon haar eigen ervaring bij Werkom in Purmerend, het sociaal ontwikkelbedrijf waar zij directeur was, goed spiegelen met onze infrastructuur en activiteiten. Het was mooi om te horen dat ze onder de indruk was.

Wij zijn blij dat de gemeente Roermond een betrokken en toegankelijke burgemeester heeft die goed kan plaatsen waar we mee bezig zijn.

De burgemeester in gesprek met medewerkers van Westrom
De burgemeester in gesprek met medewerkers van Westrom