Skip to main content

Ahmad stroomt uit naar regulier werk bij Wicro Plastics

Met ingang van 16 januari 2023 werkt Ahmad Haibe met een arbeidsovereenkomst bij Wicro Plastics in Kessel. Anderhalf jaar geleden plaatste Westrom hem via de Participatiewet bij dit bedrijf. Die wet moet ervoor zorgen dat meer mensen werk vinden. Ahmad kreeg bij Wicro de kans om te laten zien wat hij kan en wordt nu beloond met een contract als productiemedewerker.

Op donderdag 12 januari was de grote dag aangebroken voor Ahmad Haibe (61). Op die dag ruilde hij zijn PW-contract bij Westrom in voor een arbeidsovereenkomst met Wicro Plastics. Ahmad kwam drie jaar geleden via de Participatiewet (PW) bij Westrom in dienst. Zijn eerste werkplek was bij Action; in het distributiecentrum in Echt hield hij als padenruimer de magazijngangen vrij van karton en plastic. Na anderhalf jaar volgde een overplaatsing naar Wicro. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het assembleren van kinderwagens.
De leiding bij Wicro beloofde Ahmad dat als hij laat zien dat hij een volwaardige productiemedewerker is, hij een contract zou kunnen krijgen. Die kans greep Ahmad graag aan en hij liet op de productievloer zien dat hij dit contract waard is. Die prestatie is nu omgezet in een arbeidsovereenkomst. Daar hoorden felicitaties bij van zijn nieuwe en oude werkgever. Manuel van Buggenum (afdelingschef Werken op Locatie) bedankte Ahmad voor zijn inzet in de afgelopen drie jaar en feliciteerde hem namens Westrom met zijn prestatie. Teamleider Jenny Koedam van Wicro Plastics had de eer om Ahmad te feliciteren met het welverdiende contract. Het heugelijke feit werd daarna gevierd met een lekker stuk vlaai.  
Ahmad, succes met je nieuwe job! 

foto (v.l.n.r.): Manuel van Buggenum, Tamara Hovens (teamleider Wicro Plastics), Ahmad Haibe, Jenny Koedam