Industriële diensten

Bent u als ondernemer op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner waar kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, dan bent u bij Westrom aan het juiste adres!

Industriële bedrijfsprocessen

Westrom heeft de technische expertise in huis om flexibel en snel in te spelen op de wensen van de opdrachtgever. Wij zijn specialist in het overnemen van grootschalige bedrijfsprocessen. Met enthousiast en servicegericht personeel, gedegen machines, overzichtelijke werkprocessen en tal van certificaten op het gebied van kwaliteitsgarantie is Westrom uw duurzame samenwerkingspartner voor specifieke montage- en assemblagewerkzaamheden. Inhouse bij Westrom óf bij u op locatie.

Value added logistics

Van bulk- naar stukgoederen, van grote naar kleinere verpakkingseenheden, herverpakken of actieverpakken. Onze goede logistieke voorzieningen, ons enthousiaste personeel en onze certificering op het gebied van kwaliteitsgarantie, maken dat Westrom uw is partner voor het complete logistieke proces op het gebied van verpakken, ompakken en assembleren. 

Fullfilment

Opslag van goederen, dagelijkse verzending van online bestellingen en afhandeling van retouren. Westrom heeft de opslagruimte én het personeel voor uw webwinkel en is daarom graag uw partner voor fulfillment. Wij zorgen ervoor dat uw product na bestelling binnen de afgesproken tijd en conform uw condities wordt geleverd bij de consument.


Danielle van de Kant
Danielle van de Kant
commercieel manager
T 0475-389799
Maud Rulkens
Maud Rulkens
commercieel manager
T 0475-389765
Nico Heijnen
Nico Heijnen
commercieel manager
T 0475-389921