Skip to main content

Praktijkvoorbeeld BSP Fietsen

BSP is nog één van de weinige onafhankelijke familiebedrijven onder de fietsmerken. 100% gemaakt voor de Nederlandse gebruiker, door echte gebruikers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam produceren. Dát vinden ze belangrijk bij BSP. Daarom worden BSP fietsen op twee locaties in Nederland bij sociale werkvoorzieningen geassembleerd. Dit gebeurt al sinds de oprichting van BSP.

Bij Westrom wordt iedere BSP fiets met vakmanschap in elkaar gezet door een team van enthousiaste mensen. Door deze samenwerking kunnen zo’n 20 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dagelijks hun talenten benutten en verder ontwikkelen. Met een BSP fiets draagt u dus positief bij aan een sociale arbeidsmarkt in Nederland waar voor iedereen plek is.

"De assemblage van onze fietsen wordt bij Westrom met hoge kwaliteit en precisie gedaan. BSP draagt op deze manier een steentje bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij zijn trots op deze samenwerking en hopen dit nog lang te kunnen voortzetten."
BSP Fietsen