Ruim 700 bezoekers tijdens Open Dag Westrom

Na maanden van voorbereiding was het op zaterdag 14 april jl. zover: de Open Dag bij Westrom! Op deze zonovergoten dag was het vooral de bedoeling om iedereen een kijkje te laten nemen binnen de muren van ons Participatiebedrijf.  De belangstelling van o.a. familieleden, omwonenden, raadsleden en wethouders uit de deelnemende gemeenten was groot, warm en enthousiast. Ruim 700 geïnteresseerden hebben wij deze dag verwelkomd. Het werd een geweldige dag!  

De eerste bezoekers stonden al ruim een half uur voor aanvang van het eerste tijdsblok van 10:00 uur te popelen om naar binnen te mogen. Rond 16:00 uur gingen de laatste bezoekers weer naar huis. Het was bijzonder druk  in het lokaal met informatie over individuele detacheringen. Ook de medewerkers die informatie verstrekten over kwaliteit, Arbo en milieu trokken een breed publiek. Maar ook diverse andere afdelingen, zoals de diagnoseafdeling, de fietsenassemblage en het grote magazijn, trokken veel bekijks.

De reacties waren louter positief. Veel mensen gaven aan dat ze verrast waren over de diversiteit aan werksoorten. De medewerkers oogstten de meeste lof, en terecht! Zij hebben zich op hun vrije zaterdag belangeloos ingezet om de Open Dag op rolletjes te laten verlopen. Hun enthousiasme en inspanningen werden erg gewaardeerd. In de enquête kregen we ook veel complimenten voor de vriendelijkheid van het personeel. “Ik heb veel informatie gekregen. Het is fijn om te zien dat er zoveel gevarieerd werk is te zien bij Westrom”, aldus een bezoeker. “Voor herhaling vatbaar; het was indrukwekkend, gezellig en goed georganiseerd”, was een veel gehoorde mening.

Na afloop van de rondgang kon men onder genot van een lekker kopje koffie en vlaai de dag nabespreken. De bezoekers beoordeelden de Open Dag gemiddeld met een 8,7! Een geweldig resultaat van een zeer geslaagde dag! 

Wij willen iedereen bedanken die deze mooie dag mogelijk heeft gemaakt, zowel de bezoekers als de vrijwilligers.


De film die van de Open Dag is gemaakt door RTV Roermond, is hier te bekijken.