Reportage individuele detachering

Op woensdag 4 april bracht Westrom een bezoek aan Eric Mercx Boomverzorging. Hier werd in samenwerking met RTV Roermond een reportage gemaakt over Frank Claessen, die gedetacheerd is bij dit bedrijf. De locatie van de opnames was bij Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Inmiddels wordt de reportage regelmatig uitgezonden op RTV Roermond en is het ook te zien op hun YouTube-kanaal. 

Detachering

Een detachering vanuit Westrom biedt bedrijven de mogelijkheid om medewerkers zowel tijdelijk als voor een langere periode aan zich te binden. Bedrijven krijgen te maken met medewerkers die zeer gemotiveerd en geschikt zijn om voor het bedrijf te komen werken. Bij Westrom werken er ruim 1500 medewerkers, waarvan ongeveer 60% gedetacheerd is.

Frank Claessen

Frank Claessen is typisch zo’n voorbeeld van een zeer gemotiveerde en geschikte medewerker. Frank werkt al bijna 2 jaar met veel passie bij Eric Mercx Boomverzorging middels een detachering vanuit Westrom. “Wat ik hier doe, wordt echt gewaardeerd”, zegt Frank. Hij heeft het zelfs zodanig naar zijn zin, dat hij er niet aan moet denken om ergens anders aan de slag te gaan. “Het werk hier verdient nog meer dan een eerste plaats”.


Bekijk hier de reportage.

Frank Claessen