Medewerkers Westrom nu gedetacheerd bij Hei-Bike

Westrom en fietsenfabrikant Hei-Bike hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Met deze overeenkomst gaat een volgende fase in met betrekking tot onze jarenlange samenwerking. Tot nu toe werden de gemaakte manuren in rekening gebracht. In het nieuwe contract is geregeld dat Hei-Bike dát deel van de werkvloer huurt waar de fietsen geassembleerd worden. Door deze constructie zijn diverse Westrom-medewerkers voortaan bij de fietsenfabrikant gedetacheerd.

De firma Hei-Bike is een familiebedrijf uit Utrecht waarvoor Westrom diverse typen fietsen assembleert. Het bedrijf zet een mooi en degelijk Nederlands product in de markt. Het assembleren van de fietsen is al jaren ondergebracht bij enkele sociale werkbedrijven, waaronder Westrom. Hei-Bike straalt deze samenwerking uit via het kaartje dat aan elke geassembleerde fiets wordt gehangen:

“Mensen in Nederland met een afstand tot de arbeidsmarkt een duwtje in de rug kunnen geven, dat is al sinds de oprichting van Hei-Bike de basis voor alles. Op de productie-afdeling hebben
wij meerdere werkplekken gecreëerd waar medewerkers met een beperking of een afstand
tot de arbeidsmarkt jouw Hei-Bike fiets helpen in elkaar te zetten. 
Jouw Hei-Bike fiets is ook meer dan alleen een prima fiets. Je draagt ook positief bij aan een sociale arbeidsmarkt in Nederland waar voor iedereen plek is en deze ook verdient.”

De nieuwe samenwerkingsovereenkomst werd ondertekend door Alfred van der Heiden (directeur Hei-Bike) en Evertjan Jansen (divisiemanager bedrijven). Beiden zijn blij met deze constructie die de medewerkers van Westrom de mogelijkheid biedt om bij en vóór Hei-Bike hele mooie fietsen te assembleren. 

Contractondertekening