Skip to main content
22-09-2020

Open je ogen en kijk verder

De nieuwe bedrijfsfilm van Westrom is klaar. Een ‘corporate moodfilm’ heet dat tegenwoordig. We zijn superblij met het prachtige filmpje en heel erg trots op de stoere medewerkers die hierin een rol spelen. De centrale vraag in de film is: Weet jij wat ik kan? Bekijk ‘m snel en verbaas je over de kracht van onze mensen en de diversiteit van ons bedrijf. Want er is meer dan jij ziet.

Less is more

Aan zo’n film gaat heel wat vooraf. Dat we ‘het Westrom-verhaal’ met beeld willen vertellen, dat stond al snel vast. Maar wat is ons doel? Welke boodschap willen we overbrengen? Aan wie? En hoe? De vorige bedrijfsfilm uit 2014 gaat vooral over de industriële activiteiten van Westrom en duurt ruim drie minuten. En dat is lang, echt waar. De nieuwe film moest kort en krachtig zijn én de volle breedte van ons bedrijf belichten. Dus gingen we schrijven en schrappen. De producent vertaalde de  boodschap op een creatieve en onderscheidende manier in een filmscript, duur één minuut. Want ‘less is more’. 

Mensen neerzetten vanuit hun kracht

Eind juli zijn de opnames gemaakt. Een topdag, onze collega’s hebben genoten tijdens het filmen. Het resultaat? Een stoere film over mensontwikkeling. Eén minuut vol verrassing en good feeling. Een film die onze collega’s neerzet vanuit hun kracht. Trotse medewerkers die je uitdagen om te ontdekken wat zij kunnen. Iedereen doet er toe. Iedereen telt mee. Dát stralen ze uit.

Ook een rol spelen?

‘Weet jij wat ik kan’ is voor iedereen die ons bedrijf (beter) wil leren kennen. Voor nieuwe en bestaande relaties en opdrachtgevers, voor de gemeenten waarvoor wij werken, voor nieuwe medewerkers en stagiairs, voor jou. Help jij ons daarbij? Om in de juiste termen te blijven: ik daag je uit om ook een rol te spelen; door de film in jouw netwerk te delen. Je reactie is uiteraard ook van harte welkom. Enne, op zoek naar een nieuwe collega? Grote kans dat wij hem of haar al kennen.

Open je ogen en kijk verder. Ontdek onze talenten. Want er is meer dan je ziet! 

Klik hier voor de film.