Skip to main content
22-07-2019

Mijn complimenten voor jouw ontwikkeling!

Ik wil deze blog inzetten om enkele medewerkers in het zonnetje te zetten. Dat verdienen ze! Zij hebben namelijk kortgeleden een opleiding met een diploma of certificaat afgesloten. 

Waarom we dat zo belangrijk vinden? Onze medewerkers vergroten daarmee hun kansen om intern door te stromen of – liever nog – buiten ons bedrijf in een nieuwe baan te starten. Westrom investeert in mensen om hen uit te laten stromen naar een reguliere baan op de arbeidsmarkt, dat is ons vak. En Westrom heeft de overtuiging dat iedereen talenten heeft die het verdienen om te worden ontwikkeld.

Yvonne, Rob, Lieuwe en Remco: wat hebben jullie hard gewerkt om de vaardigheden onder de knie te krijgen die een voorwerker bij Westrom nodig heeft. Samen met een aantal collega’s van WAA Groep in Venlo gingen jullie aan de slag met instrueren, feedback geven, motiveren, activeren. Ook leerden jullie veel over het gedrag van allerlei medewerkers en hoe je om moet gaan met weerstand en conflicten. Benut die nieuwe kennis in de praktijk, dan helpen jullie anderen weer om een stapje verder te komen in hun ontwikkeling.
Jos, Thei en Igor: recent sloten jullie de leergang Werkleider af. Een opleiding waarin je veel bagage kreeg die je helpt in je rol als groepschef. De contacten die jullie hebben opgebouwd met collega’s op andere plekken in het land zijn ook heel waardevol.
Jack: om hovenier te worden moet je heel wat jaren leren. Twee jaar lang leerde jij in de praktijk en ging je wekelijks naar school. Jouw gedrevenheid en wilskracht zijn nu beloond met een mbo-diploma op niveau 2. 

Wat ik hen gun? Heel veel likes op deze blog. Dan kan ik hen vertellen dat mijn lezers hen ook een compliment geven. Dank alvast namens Yvonne, Rob, Lieuwe, Remco, Jos, Thei, Igor en Jack.

P.S: Natuurlijk zijn zij zijn niet de enige Westrom-collega’s die opleidingen volgen. Die veel tijd steken in leren voor een examen of het maken van een werkstuk. Die twijfelden of ze het wel zouden kunnen en toch met succes de eindstreep halen. Collega’s die ik trots hoor zeggen: “Had ik dit maar jaren eerder gedaan.” Ik feliciteer natuurlijk iedereen van harte met de behaalde resultaten! Mijn complimenten voor je ontwikkeling; in de investering die je in jezelf hebt gedaan. Geniet van je vakantie, die heb je verdiend!