Skip to main content
11-03-2021

Jij kunt kiezen!

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan. En de keuze is reuze. Maar liefst 37 partijen strijden om de stem van ons, de kiezers. Onze medewerkers hebben niet zoveel keuzes gehad. Hun gezondheid maakte de dienst uit, of de situatie waarin ze zaten. Niet kunnen worden wat je eigenlijk zou willen... Niet kunnen werken waar je het liefste zou werken... 

Omdat wij vinden dat jij een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, wordt de keus voor je gemaakt. Bij Westrom werken heel veel mensen die het liefst zelf hadden gekozen. Daarom vinden wij het belangrijk dat ze dat binnen ons bedrijf in zekere zin wél kunnen. Wij hebben een ruime variatie aan werksoorten in een beschutte omgeving. We kunnen werk op locatie aanbieden en detacheringsplekken bij reguliere werkgevers. Dat willen we graag zo houden of nog uitbreiden. In Midden-Limburg vertellen we o.a. via ons MVO-platform Konnekt’os waarom het zo belangrijk is dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt. Het aantal ondernemers, instellingen, scholen en gemeenten die dit belang onderschrijven en zich als partner bij ons netwerk aansluiten blijft groeien. Daar ben ik heel blij mee, want we hebben hen hard nodig. Ik heb in mijn blogs al vaker geschreven over de waarde van werk. Daar hoort keus in werksoorten bij. 
17 maart heb jij een keus. Gelukkig delen de meeste politieke partijen onze ambitie van een inclusieve arbeidsmarkt, een arbeidsmarkt waarop iedereen mee kan doen. Maar er zijn ook verschillen. Cedris, de landelijke vereniging voor een inclusieve arbeidsmarkt, heeft die verschillen op een rijtje gezet. Dit overzicht hielp mij met kiezen. Eén ding, laat sowieso je stem horen. Jij kunt kiezen!

Klik hier voor het schema van Cedris.

Westrom-medewerkers